En underbar kille :)

 


Måndag..

Ahmen då ere måndag, söndag igår med baksjuka härligt o vaknat upp ur den haha...Gled till Farsta en svöng för att träffa Gudsonen Adam och Sanna...i slutet i gulmars skulle hon precis åka vi snackade precis om de där jobbet jag verkligen vill ha också ...dadada... så ringer skogens förskola i hammarbystad och säger att dom vill ha med mig in på intervju imorgon och träffa mig. Nu var de personalen och inte chefen men de känns nästan ännu bättre då lär man känna dom med bättre :)! Grymt! Så imorgon ska jag ditt klockan tio på möte får hoppas på det bästa ska sova nu o skärpa sinnerna till " the final countdown" heheh ;)

Natti på er!




Så dåligt av mej..

 

Haha sorry inte menningen glömde bloggen haha!


Aja men i allafall... har sökt jobb på en förskola i hammarbysjöstad verkar som en riktigt grym för skola...lite ordinäry ;) så nu väntar jag förväntans fulllt på beskedet som skulle kommit i fredags men har dröjt ut...! Så ska ringa imorgon och kolla om jag fått de =)

 

Idag söndag då...super bakis har måt skit hela morgonen efter den helt värda kräftskivan Hemma hos Frank i Nävekvarn...mycket skratt!:)

 

Nu blir det att lira en basket o sen sova elr nåt ......men sova lät ju skönast ;)

 


RSS 2.0